AFWERKING

ASAY PRINTING – KERKSTRAAT 6 ,2000 ANTWERPEN

ASAY.BE

INBINDEN

Ideaal voor het bundelen van Cursussen, Eindwerken, GIP, Thesis, Brochures of Gebruiksaanwijzingen al naargelang uw behoefte zijn er verschillende inbind methodes.

Gelijmde inbinding

Deze gelijmde binding oogt zeer professioneel, is enorm stevig en presenteert zeer mooi. Afwerking met PVC-folie aan voor- en achterzijde is mogelijk.

PVC Ringen

Bij deze binding draaien de bladen bijna volledig rond waardoor het document mooi vlak open kan gelegd worden. Afwerking met PVC-folie aan de voor- en achterzijde is mogelijk.

ASAY.BE

LAMINEREN

Het lamineren of plastificeren van documenten in verschillende formaten. Dit gaat van een credit card formaat tot een maximum van A0 (84×120 cm) formaat.

Geef je visitekaartje of uitnodiging meer klasse door ze te lamineren, dit kan in glans, mat of soft touch laminaat.

ASAY.BE

PLOOIEN &
NIETEN

Uw documenten kunnen worden geniet in alle hoeken, ook een dubbel nietje aan de linker kant is mogelijk.

Booklet

Met onze machines kunnen uw documenten geplooid en geniet worden zodat u een boekje verkrijgt met 2 nietjes in de rug. Dit is zowel mogelijk in A5 formaat (gevouwen A4) als in A4 formaat (gevouwen A3).

Gekleurde voorbladen of kaften uit een dikkere papierklasse kunnen zonder probleem worden toegevoegd zodat u een professionele afwerking verkrijgt. Dit systeem is uiterst geschikt voor het maken van handleidingen, trouwboekjes, enz.

Booklet Maker

Plocmatic Booklet Maker. Dit toestel word gebruikt om te verzamelen, vouwen en rugnieten. Ideaal om boekjes of brochures te maken aan hoge snelheid.

Rillen en Vouwen in 1 beweging

Met onze Morgana ril/vouwmachine kunnen we nog sneller dik papier voorzien van een ril en ook dadelijk vouwen tot het afgewerkt formaat.

Daardoor krijgen uw kaarten, uitnodigingen, folders of gevouwen mappen een mooie professionele afwerking.

Rillen

Enkel rillen kan ook op de manuele machine. Dit toestel is meer geschikt voor kleine oplagen en kleine formaten.

ASAY.BE

RILLEN &
SCHEURSTROOK

Rillen is het aanbrengen van een vouwlijn, dit is handig wanneer u dik papier wil laten vouwen, de rillijn zorgt ervoor dat je een mooie vouwlijn krijgt en dat de toner van de opdruk niet breekt bij het vouwen. Een afscheurbare strook kan ook voorzien worden, ideaal voor inkomkaarten, drankbonnen, …

ASAY.BE

VOUWEN

Vouwen van uw documenten is voor ons geen enkel probleem en dit op 6 verschillende manieren, ideaal voor het vouwen van brieven of folders.

HEEFT U NOG VRAGEN?

<---- NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP..

HEEFT U NOG VRAGEN?

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP..